Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Cosmetische Voetverzorging

Als pedicure behandel ik niet alleen voeten met problemen, maar bied ik ook cosmetische voetverzorging aan.

Cosmetische voetverzorging is iets wat u zeker een keertje moet proberen. Deze behandeling maakt de voetverzorging compleet en is meer dan het mooi maken van de voeten alleen. In een cosmetische voetbehandeling staat het algemeen gevoel van welzijn van uw voeten centraal.

De voethuid heeft verzorging nodig, dit komt omdat veel factoren van buitenaf invloed hebben op de van nature gezonde voethuid. Ook kan de vochthuishouding van uw voeten uit balans zijn waardoor de huid uitdroogt en zijn natuurlijke bescherming verliest.

Ook kunnen andere factoren een rol spelen zoals bijvoorbeeld: medicijnen, stress, verkeerde voeding of andere ziektes. Dit kan leiden tot: droge en/of ruwe huid, kloven en overmatige eeltvorming of een dunne en slecht doorbloede huid.

Na een cosmetische voetverzorging voelen uw voeten weer lekker zacht aan.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren